Ponta: Nu ne putem prezenta la dezbateri de câte ori are Băsescu o criză de nervi

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, răspunzând acuzaţiilor lui Traian Băsescu că Mircea Geoană refuză dezbaterile, că preşedintele PSD nu se poate prezenta la confruntări de fiecare dată când Băsescu are o criză de nervi.

17 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu ne putem prezenta la dezbateri de câte ori are Băsescu o criză de nervi

Ponta: Nu ne putem prezenta la dezbateri de câte ori are Băsescu o criză de nervi (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Nu putem de câte ori are Traian Băsescu o criză de nervi să ne prezentăm la dezbateri", a spus Ponta.

El a precizat că echipa de campanie a lui Mircea Geoană a stabilit cu IPP şi echipa lui Traian Băsescu să participe la o dezbatere televizată, miercuri sau joi, în acelaşi format ca în turul întâi: la Parlament, în organizarea IPP, cu Robert Turcescu moderator şi transmise de orice televiziune doritoare.

"În rest, noi ne întâlnim cu oamenii, iar Băsescu cu stafful lui. Îmi pare rău, nu avem mai mult timp pentru un om care peste o săptămână va deveni istorie", a mai spus Ponta.

Traian Băsescu a criticat, duminică, faptul că Mircea Geoană nu s-a prezentat la dezbaterea la care l-a invitat, afirmând că "sforarii" din PSD şi "mogulii" nu îşi lasă "marioneta" să vină la confruntări pentru ca aceasta să nu dea informaţii despre preţul plătit pentru susţinerea în campanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici