Ponta: Nu o să mă auziţi spunând ceva de rău despre oameni cu care am guvernat

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, la Piteşti, că nu va vorbi de rău despre oameni alături de care a făcut campanie electorală şi cu care a guvernat, Ponta spunând că respectă PNL şi că ar vrea să colaboreze în continuare cu acest partid.

363 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu o să mă auziţi spunând ceva de rău despre oameni cu care am guvernat

Victor Ponta (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Pe mine nu o să mă auziţi spunând ceva de rău despre oameni alături de care, timp de trei ani, am făcut lucruri importante, alături de care am făcut campanie, am guvernat împreună. Ar însemna să fiu împotriva revoluţiei bunului simţ. Înseamnă că v-am minţit acum un an sau doi, când v-am spus că sunt buni liberalii. Eu cred şi acum să sunt buni. Partidul Naţional Liberal e un partid serios pe care îl respect şi cu care aş vrea să colaborez", a spus Victor Ponta.

Liderul PSD a adăugat că şi el, şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, au fost votaţi "să lupte" cu Traian Băsescu şi că ar fi "o greşeală" dacă Antonescu şi-a schimbat obiectivul.

"Noi împreună, şi domnul Antonescu, şi eu, şi liberali, şi social-democraţi şi conservatori am fost votaţi ca să ne luptăm cu Traian Băsescu. Eu nu mi-am schimbat obiectivul politic fundamental şi dacă şi l-a schimbat domnul Antonescu cred că e o greşeală", a mai spus Ponta.

Preşedintele social-democraţilor a mai spus că este convins că "PSD nu s-a schimbat deloc faţă de acel partid pe care domnul Crin Antonescu îl susţinea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici