Ponta: Pe 30 decembrie avem şedinţă a Comitetului Executiv Naţional PSD, să votăm Bugetul

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, că PSD va avea şedinţă a Comitetului Executiv Naţional pe 30 decembrie, pentru ca parlamentarii să fie prezenţi pentru a vota Bugetul de Stat retrimis de către preşedintele Traian Băsescu.

628 afișări
Imaginea articolului Ponta: Pe 30 decembrie avem şedinţă a Comitetului Executiv Naţional PSD, să votăm Bugetul

Ponta: Pe 30 decembrie avem şedinţă a Comitetului Executiv Naţional PSD, să votăm Bugetul

"Am discutat în BPN şi vom discuta şi azi la ora 15.00 la grupurile reunite ale PSD-UNPR despre obiectivul numărul unu, anume adoptarea Legii bugetului, după ce eventual preşedintele va retrimite legea. Am luat o decizie pe care o vom consfinţi la grupuri: pe 30 decembrie - ziua ultimă în care preşedintele e obligat să retrimită legea sau să o promulge - vom avea şi Comitet Executiv Naţional şi reuniuea grupurilor PSD", a anunţat Ponta.

El a precizat că parlamentarii PSD vor astfel să dea un mesaj că bugetul României pe 2014 şi ceea ce presupune adoptarea acestuia - pensii, salarii, subvenţii, plata hotărârilor judecătoreşti  - sunt lucruri esenţiale pentru aceştia.

"Toţi parlamentarii noştri, deşi evident unii poate aveau alt program, aşa cum era normal, să fie prezenţi, să dea un mesaj foarte clar că bugetul, adică pensiile, salariile, plata hotărârilor judecătoreşti, subvenţiile, toate celelate lucruri importante, pentru noi sunt esenţiale şi pentru acestea vrem să participăm la vot şi să trecem bugetul pe 30 decembrie", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici