Ponta speră să poată conduce primul metrou în Drumul Taberei şi propune o staţie la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a spus că speră să poată conduce primul tren de metrou pe tronsonul Drumul Taberei-Universitate şi a apreciat, în glumă, că ministrul Transporturilor trebuia să propună construirea unei staţii la Cotroceni pentru ca preşedintele să nu mai vină cu coloana la serviciu, ci cu metroul.

357 afișări
Imaginea articolului Ponta speră să poată conduce primul metrou în Drumul Taberei şi propune o staţie la Cotroceni

Ponta speră să poată conduce primul metrou în Drumul Taberei şi propune o staţie la Cotroceni (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

"Poate apuc şi în Bucureşti să-l conduc pe primul... Acuma ştiu, ştiu cum porneşte, am expertiză înternaţională", a spus Ponta, vineri, pe când vizita şantierul tronsonului Drumul Taberei-Universitate, făcând referire la recenta sa prezenţă la Istanbul, cu ocazia inaugurării tunelului pe sub Bosfor, când a stat în cabina mecanicului de vagon.

"Poate-l conduceţi ca preşedinte, nu ca prim-ministru", i-a zis un jurnalist premierului.

"Stai să mă gândesc cine era pe scaun la Istanbul. Primul ministru conducea", a răspuns Ponta.

Totodată, şeful Guvernului a spus că ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, membru PNL, partid al cărui lider este susţinut de USL la Preşedinţie, ar fi trebuit să propună construirea unei staţii chiar la Palatul Cotroceni.

"Trebuia să propună Ramona să facem o deviere la linie, să treacă pe la Cotroceni, să fie o staţie şi acolo. Preşedintele să vină cu metroul la serviciu, nu cu coloana", a glumit premierul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici