Ponta: Trimit în această seară la Parlament componenţa Cabinetului şi programul de guvernare

Premierul desemnat, Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat joi că va trimite la Parlament, în cursul serii, componenţa Guvernului şi programul de guvernare. El a precizat că face acest lucru pentru că vineri se vor reuni Birourile Permanente ale celor două Camere.

508 afișări
Imaginea articolului Ponta: Trimit în această seară la Parlament componenţa Cabinetului şi programul de guvernare

Ponta: Trimit în această seară la Parlament componenţa Cabinetului şi programul de guvernare

Componenţa Guvernului şi programul de guvernare vor fi depuse la Parlament cel mai probabil în jurul orei 19.00.

Conducerile Camerei Deputaţilor şi Senatului se vor reuni probabil, vineri, la ora 10.00, pentru a stabili calendarul audierilor miniştrilor propuşi în Cabinetul Victor Ponta, anunţat, miercuri, chestorul Senatului Radu Berceanu (PDL).

"S-a discutat despre o posibilă şedinţă a Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului pentru vineri. Am fost informaţi că probabil joi vor fi depuse la Parlament atât programul de guvernare cât şi lista cu miniştrii propuşi, astfel încât vineri dimineaţă, la ora 10.00, să avem Birourile Permanente reunite", a menţionat acesta, după şedinţa Biroului Permanent al Senatului.

El a arătat că propunerea care se va discuta în cadrul Birourilor Permanente reunite va fi ca luni, începând cu ora 10.00, să aibă loc şedinţele Comisiilor de specialitate pentru audierea miniştrilor propuşi şi de la ora 17.00 sau 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici