Ponta vrea să discute cu toate grupurile parlamentare pentru buget, Codul Fiscal şi redevenţe

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a anunţat că, săptămâna viitoare, va înainta către toate grupurile parlamentare o solicitare pentru o discuţie pe tema proiectului de buget pe anul viitor, cât şi legată de viitorul Cod Fiscal şi noua lege a redevenţelor, arătând că este nevoie de consens politic.

120 afișări
Imaginea articolului Ponta vrea să discute cu toate grupurile parlamentare pentru buget, Codul Fiscal şi redevenţe

Victor Ponta (Imagine: Codrin Prisecaru/ Mediafax Foto)

"Săptămâna viitoare, împreună cu ministrul Bugetului, voi adresa solicitarea tuturor grupurilor parlamentare să avem o discuţie pe tema bugetului - aici nu este vorba să voteze bugetul, ci totuşi să îl înţeleagă şi să aibă toate datele - poate vor fi amendamente sau idei bune, încadrându-ne în aceste date, pentru a îmbunătăţi proiectul de buget şi mai ales de a discuta despre priorităţile în acest domeniu pentru 2015, şi anume trimiterea în Parlament şi adoptarea printr-un efort politic cât mai consensual posibil a noului Cod Fiscal, a Codului de procedură fiscală şi a legii privind redevenţele", a spus Ponta.

El a precizat că pentru aceste proiecte este nevoie de o dezbatere publică cât mai amplă şi de o asumare a faptului că aceste proiecte vor fi instrumente legislative stabile şi predicitibile, pentru o perioadă cât mai lungă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici