Preda: PNL a depus o sesizare la AEP privind sondajele sociologice măsluite ale PSD. Programul doamnei Firea începe să semene cu un plagiat. Nu putea să rămână mai prejos de Pandelică

PNL a depus vineri o sesizare la AEP în care reclamă sondajele ''măsluite'' ale PSD, menite a induce în eroare opinia publică, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda.

1193 afișări
Imaginea articolului Preda: PNL a depus o sesizare la AEP privind sondajele sociologice măsluite ale PSD. Programul doamnei Firea începe să semene cu un plagiat. Nu putea să rămână mai prejos de Pandelică

Cezar Preda: PNL a depus o sesizare la AEP privind sondajele sociologice măsluite ale PSD (Imagine: Liviu Adascalitei/ Arhiva Mediafax Foto)

''PSD vine (…) cu sondaje trucate, folosind aici pe domnul Pieleanu şi pe domnul Palada şi mai vine într-un final cu un program pentru Bucureşti plagiat. Astăzi am depus la AEP o sesizare în care am cerut AEP să asigure alegeri corecte, o informare corectă a cetăţenilor pe toate canalele media şi prin toate mijloacele permise de lege, inclusiv analizele sociologice. Trebuie să punem punct acestor tactici, strategii de campanie bazate pe manipulare şi dezinformare, incriminate în Codul Civil român'', a afirmat CeCezar Predafăcând trimitere la ''sondajele măsluite, care încalcă legea, cu care ne-au obişnuit domnul Palada şi domnul Pieleanu prin acele institute sociologice pe care le conduc''.

Liberalul a adăugat că Marius Pieleanu şi Mirel Padala, ''plătiţi fiind, dau eronat orice cifră pentru a manipula şi a dezinforma opinia publică'' şi a susţinut că ''aceasta este singura armă a PSD'' şi a Gabrielei Firea.

Liberalul a mai arătat că programul Gabrielei Firea ''începe să semene cu un plagiat''.

''Programul doamnei Firea începe să semene cu un plagiat. Bineînţeles, domnia sa nu putea să rămână mai prejos după ce soţul, descoperit de mass-media că este un plagiator notoriu, a început să arunce vina pe PNL. Nu avem nimic cu Pandelică, să copieze cum vrea.(...) Doamna ziaristă, jurnalistă, ştie bine meseria domniei sale, dar cu dreptul şi cu plagiatul nu avea de la cine să înveţe, întreg partidul domniei sale fiind care mai de care mai plagiator. Cum poţi să scrii într-un program pentru bucureşteni că de fapt tu l-au făcut luând dintr-o parte şi din alta. Păi, mintea dumneavoastră doamna Firea unde este, contribuţia dumneavoastră unde este, nu v-a spus Pandelică că dacă scrie această frază nu înseamnă că nu ai plagiat de undeva?'', a spus Preda.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici