Preda: Propunerea lui Antonescu pentru PPE, contribuţie la sincronizarea eforturilor de centru-dreapta

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că propunerea liderului PNL ca europarlamentarii partidului său să adere la grupul PPE reprezintă contribuţie la sincronizarea eforturilor de centru-dreapta atât în Europa, cât şi în România.

466 afișări
Imaginea articolului Preda: Propunerea lui Antonescu pentru PPE, contribuţie la sincronizarea eforturilor de centru-dreapta

Preda: Propunerea lui Antonescu pentru PPE, contribuţie la sincronizarea eforturilor de centru-dreapta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Şi PMP a depus deja solicitare de intrare în PPE în urmă cu două luni şi sperăm că vom deveni membri cu drepturi depline. Este importantă sincronizarea eforturilor de centru-dreapta şi în plan general european şi în particular în România ca parte a Europei. Decizia PNL contribuie la această sincronizare a eforturilor de centru-dreapta în confruntarea cu socialiştii", a precizat Cristian Preda.

Cristian Preda ocupă prima poziţie pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare, el obţinând un nou mandat de europarlamentar.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că, în şedinţa de luni a conducerii partidului, va propune ca europarlamentarii PNL să adere la grupul PPE din Parlamentul European, precizând că propunerea sa are în vedere faptul că ”Uniunea Europeană nu trebuie să fie condusă de un preşedinte socialist”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici