Predoiu, după vot: La sfârşitul acestei zile forţele binelui vor fi înaintea celor ale răului

Candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, a votat, duminică dimineaţă, la Colegiul economic Virgil Madgearu, exprimându-şi speranţa că la sfârşitul acestei zile forţele binelui vor fi înaintea celor ale răului, iar dreapta va fi înaintea stângii.

63 afișări
Imaginea articolului Predoiu, după vot: La sfârşitul acestei zile forţele binelui vor fi înaintea celor ale răului

Predoiu, după vot: La sfârşitul acestei zile forţele binelui vor fi înaintea celor ale răului (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Fiecare român îşi poate ajuta ţara ieşind şi votând pentru un viitor european, pentru un viitor prosper. Sunt convins că la sfârşitul acestei zile forţele binelui vor fi înaintea celor ale răului, celor care vor să ţină România în afara unui destin european", a declarat, după vot, Cătălin Predoiu.

Liderul democrat-liberal a mai spus că "Partidul Democrat-Liberal va fi înaintea Partidului Naţional Liberal şi dreapta înaintea stângii".

Candidatul PDL la prezidenţiale a votat pentru alegerile europarlamentare, împreună cu soţia, la Colegiul economic Virgil Madgearu din Capitală, puţin după ora 10.00, după ce, în jurul orei 9.00, a venit la secţia de vot, dar nu s-a dat jos din maşină.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici