Prefectul de Dolj, numit pe mandatul lui Ponta, şi-a dat demisia

Prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, şi-a anunţat, joi, demisia din funcţie, invocând motive personale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

787 afișări
Imaginea articolului Prefectul de Dolj, numit pe mandatul lui Ponta, şi-a dat demisia

Prefectul de Dolj, numit pe mandatul lui Ponta, şi-a dat demisia (Imagine: Remus Badea/ Mediafax Foto)

Nicolae Sorin Răducan a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Dolj în iulie 2014, când Victor Ponta era premier.

După aproape doi ani şi jumătate, Nicolae Sorin Răducan a anunţat că renunţă la funcţia de prefect, invocând motive personale.

"Îmi exprim speranţa că am reuşit să ating nivelul de importanţă şi demnitate pe care îl solicită această funcţie (...) Şi de acum înainte, indiferent de funcţia ocupată, voi da dovadă de imparţialitate şi corectitudine", arată, într-un comunicat transmis joi, Răducan.

Anterior numirii în funcţia de prefect, Nicolae Sorin Răducan a fost director executiv al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Dolj.

Pe odinea de zi de joi a Executivului se află şi un proiect privind numiri şi eliberări din funcţţie a reprezentanţilor Guvernului în teritoriu. Nu se cunoaşte până la această oră exact numărul de prefecţi înlocuiţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici