Premierul Dăncilă, despre solicitarea UDMR pe OUG 114: Guvernul trebuie să dea dovadă de flexibilitate

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, joi la un post TV, întrebată despre solicitarea UDMR de a amâna intrarea în vigoare a unor prevederi referitoare la taxa pe activele financiare, că Guvernul trebuie să dea dovadă de flexibilitate.

248 afișări
Imaginea articolului Premierul Dăncilă, despre solicitarea UDMR pe OUG 114: Guvernul trebuie să dea dovadă de flexibilitate

Premierul Dăncilă, despre solicitarea UDMR pe OUG 114: Guvernul trebuie să dea dovadă de flexibilitate

„Cred că Guvernul trebuie să dea dovadă de flexibilitate şi să vadă ce funcţionează şi ce nu funcţionează. Nu trebuie să mergem pe ideea că întotdeauna avem dreptate poate au fost elemente în care ar trebui să luăm o altă decizie. Nu pot să vă spun ce vom proroga şi ce nu, dar pot să vă spun că vom avea o discuţie foarte detaliată pe fiecare aspect şi ceea ce credem că nu funcţionează şi sunt argumente temeinice vom încerca să avem o soluţie pentru ele”, a declarat Viorica Dăncilă, joi seară la Antenei 3, întrebată despre propunerea UDMR de prorogare a termenului de intrare în vigoare a taxei pe activele financiare.

Reacţia vine în contextul în care Kelemen Hunor a propus amânarea unor prevederi din OUG 114/2018 care prevede măsuri fiscale, printre care şi introducerea unei „taxe pe lăcomie” pentru bănci. Liderul Uniunii a argumentat că o decizie de prorogare a unor prevederi actul normativ va asigura stabilitate economică în domeniul bancar, cât şi al întreprinzătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici