Premierul Florin Cîţu cere pedepsirea poliţiştilor care se fac vinovaţi de eşecul de la Oneşti

Premierul Florin Cîţu i-a cerut ministrului de Interne Lucian Bode să finalizeze rapid ancheta de la Oneşti, unde negocierile cu bărbatul care ţinea ostatici doi muncitori pe care i-a ucis au eşuat, iar dacă poliţiştii sunt vinovaţi să răspundă.

3240 afișări
Imaginea articolului Premierul Florin Cîţu cere pedepsirea poliţiştilor care se fac vinovaţi de eşecul de la Oneşti

Întrebat de jurnalişti, miercuri, ce părere are despre ancheta de la Oneşti şi cum crede că s-a ajuns la eşecul intervenţiei, premierul Florin Cîţu a spus că a vorbit cu ministrul de Interne şi i-a cerut măsuri imediate în cazul poliţiştilor, dacă ei se fac vinovaţi.

CITEŞTE ŞI Lucian Bode, ministrul de Interne, prima reacţie despre intervenţia poliţiştilor în cazul crimei de la Oneşti: „Să reiasă din analiză care era planul 2, dacă negocierile eşuează”

„Am vorbit cu domnul Bode despre acest caz ieri toată ziua. Am cerut o anchetă rapidă, imediat să ia măsuri şi, în acelaşi timp, am cerut să ia imediat măsuri dacă se dovedeşte că au fost vinovaţi lucrători din poliţie. Nu accept ca dacă cineva a fost vinovat şi dacă se dovedeşte că din cauza lucrătorilor din poliţie s-a ajuns la acest rezultat, cei vinovaţi trebuie să fie răspunzători imediat. Anchetă cât mai rapid - asta i-am cerut domnului Bode. După ce are rezultatele va veni şi decizii”, a spus Cîţu.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat la capătul a şase ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici