Premierul israelian Benjamin Netanyahu, în spital pentru montarea unui stimulator cardiac

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat că medicii îi vor monta un stimulator cardiac, transmite Reuters.

303 afișări
Imaginea articolului Premierul israelian Benjamin Netanyahu, în spital pentru montarea unui stimulator cardiac

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, în spital pentru montarea unui stimulator cardiac

„În urmă cu o săptămână mi s-a montat un dispozitiv de monitorizare. Acel dispozitiv a emis un semnal sonor în această seară şi a spus că trebuie să primesc un stimulator cardiac şi că trebuie să fac acest lucru deja în această noapte”, a declarat Netanyahu într-o înregistrare video de sâmbătă seara.

Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, era în picioare în videoclip şi zâmbea. El a spus că medicii săi l-au asigurat că va fi externat din spital „mâine după-amiază”.

Ministrul Justiţiei, Yariv Levin, îl va înlocui în timpul procedurii, a precizat biroul lui Netanyahu.

Netanyahu este supus procedurii la Centrul Medical Sheba din Tel HaShomer, a precizat biroul său. El a mai fost spitalizat acolo în noaptea de 15 iulie pentru ceea ce el a declarat că a fost deshidratare în urma unei vacanţe la Marea Galileii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici