Premierul, mesaj pentru echipa naţională de fotbal Under 21: Sper să ne facă mândri

Premierul Marcel Ciolacu a postat, miercuri seara, un mesaj de susţinere pentru echipa naţională de fotbal Under 21: Chiar dacă jucăm contra unei favorite precum Spania, sper în faţa televizorului într-un rezultat care să ne facă mândri.

124 afișări
Imaginea articolului Premierul, mesaj pentru echipa naţională de fotbal Under 21: Sper să ne facă mândri

„Le ţin pumnii în seara aceasta tinerilor din echipa naţională de fotbal Under 21! Chiar dacă jucăm contra unei favorite precum Spania, sper în faţa televizorului, alături de alte sute de mii de români, într-un rezultat care să ne facă mândri, aşa cum această echipă a reuşit nu demult”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

Naţionala de fotbal masculin U21, pregătită de Emil Săndoi, debutează miercuri la Campionatul European Under 21, România aflându-se la cea de-a treia participare consecutivă.

În primul meci, tricolorii întâlnesc Spania de la ora 21.45.

FRF a anunţat că partida se joacă cu casa închisă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici