Premierul Mihai Tudose: Ne exprimăm regretul faţă de tragedia de la Barcelona. Urmărim cu atenţie evoluţia situaţiei

Premierul Mihai Tudose a transmis, joi seară, un mesaj în care şi-a exprimat regretul faţă de atentatul terorist de la Barcelona, afirmând că autorităţile române urmăresc cu foarte mare atenţie evoluţia situaţiei.

229 afișări
Imaginea articolului Premierul Mihai Tudose: Ne exprimăm regretul faţă de tragedia de la Barcelona. Urmărim cu atenţie evoluţia situaţiei

Premierul Mihai Tudose: Ne exprimăm regretul faţă de tragedia de la Barcelona. Urmărim cu atenţie evoluţia situaţiei

”În aceste momente de grea încercare, ne exprimăm regretul faţă de tragedia de la Barcelona şi urmărim cu foarte mare atenţie evoluţia situaţiei. La nivelul Ambasadei României la Madrid, a fost instituită o celulă de criză, iar Consulatul General al României la Barcelona este în legătură permanentă cu autorităţile locale. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de cei din Barcelona şi familiile lor”, a scris premierul Mihai Tudose pe contul său de Facebook.

Autorităţile spaniole l-au identificat pe presupusul autor al atacului cu vehicul comis joi după-amiază în centrul oraşului Barcelona, relatează presa spaniolă. Potrivit cotidianului El Pais, bărbatul care a închiriat autoutilitara folosită în atac este un islamist, Driss O. S. Poliţia catalană a confirmat că atacul cu vehicul comis joi după-amiază pe Bulevardul Rambla, în centrul oraşului Barcelona, este un act terorist.

Cel puţin 13 persoane au fost ucise, iar alte 80 au fost rănite în atentatul comis joi după-amiază în oraşul spaniol Barcelona.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici