Premierul Nicolae Ciucă se va întâlni cu liderii UE şi NATO la Bruxelles

Premierul Nicolae Ciucă va afectua o vizită de două zile la Bruxelles pentru a se întâlni cu liderii UE şi NATO.

1313 afișări
Imaginea articolului Premierul Nicolae Ciucă se va întâlni cu liderii UE şi NATO la Bruxelles

Premierul Nicolae Ciucă se va întâlni cu liderii UE şi NATO la Bruxelles

Reprezentanţii Guvernului anunţă că prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 20 - 21 decembrie, o vizită la Bruxelles, pentru o serie de întrevederi cu înalţi oficiali ai instituţiilor europene şi NATO.

În seara zilei de luni, premierul va avea o cină de lucru cu preşedintele Consiliului European, Charles Michael.

Marţi, Nicolae Ciucă se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, precum şi cu alţi membri ai Comisiei.

De asemenea, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă va avea o întrevedere, la sediul NATO, cu secretarul general al Organizaţiei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici