Premierul Sorin Grindeanu, despre extrădarea lui Ghiţă: Toate lucrurile se desfăşoară conform procedurilor

Premierul Sorin Grindeau a declarat vineri că a primit asigurări din partea ministrului Justiţiei că, în privinţa extrădării din Serbia a fostului deputat Sebastian Ghiţă, "toate lucrurile se desfăşoară conform procedurilor".

133 afișări
Imaginea articolului Premierul Sorin Grindeanu, despre extrădarea lui Ghiţă: Toate lucrurile se desfăşoară conform procedurilor

Premierul Sorin Grindeanu, despre extrădarea lui Ghiţă: Toate lucrurile se desfăşoară conform procedurilor (Imagine: Valentina Sarosi/ Mediafax Foto)

"Ministrul Justiţiei m-a asigurat că toate lucrurile se desfăşoară conform procedurilor, astfel încât extrădarea să fie făcută conform acestora", a spus Grindeanu, aflat într-o vizită la Brăila.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat, marţi seara, că se aşteapta ca extrădarea lui Sebastian Ghiţă să se realizeze cât mai curând, precizând că până în prezent nu a primit deciziile instanţelor pentru a putea înainta solicitarea către autorităţile din Serbia.

"Noi sperăm ca extrădarea să se realizeze într-un termen scurt. Eu nu ştiu ce atitudine vor lua omologii din Serbia ca să spun care va fi modul de reacţie în România. Vom aveam mâine hotărârile instanţelor, facem cererea de extrădare vedem care e poziţia autorităţilor din Serbia şi ne poziţionăm şi noi", a declarat Tudorel Toader la Antena 3, precizând că acesta este primul pas pentru aducerea lui fostului deputat în România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici