Premierul Sorin Grindeanu: Nu există posibilitatea exploziei preţurilor RCA

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marţi că ”nu există această posibilitate de explozie în perioada următoare a RCA”, subliniind că Parlamentul trebuie să ia o decizie din acest punct de vedere.

324 afișări
Imaginea articolului Premierul Sorin Grindeanu: Nu există posibilitatea exploziei preţurilor RCA

Premierul Sorin Grindeanu: Nu există posibilitatea exploziei preţurilor RCA

”Eu vreau să ne respectăm angajamentele pe care le-am luat în faţa Comisiei Europene. Nu există această posibilitate de explozie în perioada următoare a RCA”, a declarat premierul Sorin Grindeanu.
Premieru a mai precizat că au avut loc discuţii pe acest subiect cu ministrul Finanţelor, cel al Transporturilor şi cu transportatorii, însă o decizie trebuie luată de către Parlament.

”Am avut discuţii, şi eu şi colegii mei de Cabinet, fie că vorbim de ministrul Finanţelor, de ministrul Transporturilor şi de alţi colegi cu cei din Parlament - cei din comisiile de buget-finanţe şi de la Cameră şi de la Senat - cu transportatorii au avut loc mai multe rânduri de discuţii pentru a-i consulta pe această problemă. De asemenea, cu ASF. Concluzia este că, în perioada următoare, în Parlament fiind un proiect de lege (...) o să aşteptăm ca Parlamentul să ia o decizie din acest punct de vedere”, a mai spus Grindeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici