Preşedinte PSD Alba: Facem scut împotriva oricăror dezbinări. Trebuie să rămânem alături de Ponta

Preşedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dârzu, spune că social-democraţii din Alba fac "scut împotriva oricărei dezbinări" în partid, precizând că toţi trebuie să rămână alături de Victor Ponta pentru a continua guvernarea şi a demonstra că "aşa-zisele pomeni electorale" nu au fost doar minciuni.

385 afișări
Imaginea articolului Preşedinte PSD Alba: Facem scut împotriva oricăror dezbinări. Trebuie să rămânem alături de Ponta

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Ioan Dârzu a spus, într-o conferinţă de presă, că PSD a avut cel mai bun candidat la alegerile prezidenţiale, iar datorită celor peste 5,2 milioane de voturi obţinute de Victor Ponta acesta trebuie să ducă programul de guvernare mai departe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Noi facem scut împotriva oricăror dezbinări şi credem că trebuie să fim alături de Victor Ponta în continuare şi mai ales trebuie să rămânem la guvernare. De ce? Din mai multe considerente. O dată, pentru cele 5.246.383 de voturi obţinute de Victor Ponta, pentru alegătorii lui trebuie să mergem mai departe şi să spunem că măsurile propuse, şi aşa-zisele pomeni electorale, despre care vehiculează unii şi alţii, trebuie cu adevărat să demonstrăm poporului că nu au fost doar minciuni, ci vor deveni certitudini. Adică toate acele măsuri, inclusiv cu cei 150 de euro acordaţi profesorilor, ajutoarele sociale, alocaţiile pentru copii, trebuie să devină realitate şi asta nu poate să devină decât dacă Victor Ponta şi echipa guvernamentală rămân la Palatul Victoria", a spus Dârzu.

Liderul PSD Alba a adăugat că parlamentarii partidului doresc în continuare să rămână "la putere" şi să ducă platforma electorală pe care o au cei din PSD, PC şi UNPR mai departe.

"Rămânem la guvernare, menţinem unitatea partidului şi ne pregătim pentru viitoarea confruntare electorală, iar din punct de vedere guvernamental rămânem pentru a implementa toate măsurile care au fost angrenate şi înainte, dar şi în campania electorală de Victor Ponta. Vrem să ne ţinem de cuvânt", a mai spus Ioan Dârzu.

Preşedintele PSD Alba a afirmat că are "rezerve" privind corectitudinea votului din diaspora, adăugând că au existat speculaţii privind faptul că preţul unui vot în diaspora "a fost de 30 - 50 de euro".

Klaus Iohannis a câştigat turul al doilea al alegerilor prezidenţiale în judeţul Alba obţinând 69,59% din voturi, în timp ce Victor Ponta a obţinut 30,40% din sufragii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici