Preşedintele Comisiei SRI: Să adaptăm legislaţia în domeniul securităţii şi să întărim instituţiile

Responsabilitatea politicienilor din întreaga Europă şi spaţiul Nord Atlantic este adaptarea legislaţiei în domeniul securităţii şi întărirea instituţiilor pentru a preveni tragedii similare celei din Nisa, afirmă preşedintele Comisiei SRI, Georgian Pop.

729 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Comisiei SRI: Să adaptăm legislaţia în domeniul securităţii şi să întărim instituţiile

Preşedintele Comisiei SRI: Să adaptăm legislaţia în domeniul securităţii şi să întărim instituţiile

''Sunt profund şocat de cumplitul atentat de la Nisa. Transmit condoleanţe familiilor victimelor şi poporului francez. Am constatat cu mâhnire că teroriştii nu cunosc nicio limită. Ei sunt capabili să transforme orice lucru într-o armă, ca acest camion folosit cu cruzime pentru a ucide. Repet ceea ce spun de mult timp – e responsabilitatea noastră, a politicienilor din întreaga Europă şi spaţiul Nord Atlantic să adaptăm legislaţia în domeniul securităţii şi să întărim instituţiile pentru a preveni asemenea tragedii'', a transmis deputatul Georgian Pop, preşedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra SRI.

Noul bilanţ al victimelor atacului de la Nisa este de 84 de morţi, inclusiv copii, iar dintre cei răniţi 18 sunt în continuare în stare gravă, a anunţat Guvernul francez, citat de Le Figaro online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici