Preşedintele interimar al USR, acuzaţii la adresa coaliţiei de guvernare: Ar trebui remaniat tot Guvernul

  • Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, spune că ar trebui remaniat tot Guvernul.
  • El a prezentat motivele pentru care ar trebui remaniaţi actualii membri ai Cabinetului.
267 afișări
Imaginea articolului Preşedintele interimar al USR, acuzaţii la adresa coaliţiei de guvernare: Ar trebui remaniat tot Guvernul

„S-au întâlnit azi liderii Coaliţiei Sărăciei să discute despre remanieri. Ar trebui remaniat tot acest Guvern”, a scris luni pe Facebook Cătălin Drulă.

Despre ministrul Finanţelor, Drulă spune că România duce o politică fiscală dezastruoasă, deşi ar trebui să ducă o politică fiscală anti-inflaţie, cu reducere de deficit bugetar. România se împrumută la dobânzi record, mai spune liderul USR.

Acesta susţine că ministrul Muncii nu e în stare să aplice protecţie socială, nu e în stare să facă nimic cu pensiile speciale.

„Ministrul Transporturilor pierde bani din PNRR, se anulează proiecte importante, se anulează licitaţii, avem o rată de contractare absolut minusculă, sub 5% din PNRR. Grindeanu, out”, a mai scris pe reţeaua de socializare Drulă.

Conform acestuia, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, nu face nimic pentru construcţia de spitale, iar ministrului Educaţiei nu îi pasă sub nicio formă de proiectele pentru amnistia plagiatului care sunt în Parlament. De asemenea, îl acuză pe Sorin Cîmpeanu că nu îi pasă de studenţii care peste noapte au trebuit să îşi caute cazare, să revină din online în offline, fără niciun fel de pregătire.

„Ministrul Energiei: Ce trebuie să mai facă acest om ca să plece odată? Virgil, eşti depăşit, pleacă acasă! Ministrul Economiei, ştie cineva numele lui? Cred că ne e tuturor greu să spunem cine este la ministerul Economiei şi mai sunt alţi miniştri la fel de vizibil”, mai spune Cătălin Drulă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici