Preşedintele Iohannis a semnat numirea în funcţia de consiler prezidenţial a lui Laurenţiu Ştefan

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul de numire în funcţia de consilier prezidenţial a lui Laurenţiu-Mihai Ştefan, profesor la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti, fost consilier politic în Ambasada SUA, care a lucrat şi la agenţia de presă MEDIAFAX.

466 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Iohannis a semnat numirea în funcţia de consiler prezidenţial a lui Laurenţiu Ştefan

Preşedintele Klaus Iohannis (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Laurenţiu-Mihai Ştefan în funcţia de consilier prezidenţial, începând cu data de 26 ianuarie 2015.

În luna decembrie, agenţia de presă MEDIAFAX anunţa că Laurenţiu Ştefan, care a activat în calitate de consilier politic al ambasadei SUA, ar putea deveni consilier prezidenţial pentru analiză politică al preşedintelui Klaus Iohannis.

Acesta este profesor colaborator al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti din 1999 şi doctor în ştiinţe politice din 2003.

Laurenţiu Ştefan este fondator şi preşedinte (2000-2005) al Societăţii Române de Ştiinţe Politice. A lucrat în cadrul Agenţiei MEDIAFAX şi a colaborat la Ziarul Financiar, urmând ulterior studii postuniversitare politice la Cambridge -1998 şi apoi bursa oferită de Colegiului Noua Europă (1999-2002). Este autor şi coordonator al unor volume, lucrări şi articole despre politica românească, recrutarea elitelor politice, atât la nivel naţional şi local.

Până în prezent, şeful statului a semnat decretele de numire în funcţia de consilier prezidenţial a lui Leonard Orban, Elena Simina Tănăsescu, Mihaela Ciochină, Dan Mihalache, Dan- Andrei Muraru, Cosmin-Ștefan Marinescu, Tatiana Niculescu Bran şi Adrian-George Scutaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici