Preşedintele PNL, Alina Gorghiu: Sunt momente când apelez la expertiza domnului Blaga

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că apelează uneori la expertiza lui Vasile Blaga pe subiecte care ţin de campania electorală, afirmând că dacă fostul lider PDL a renunţat la calităţile din partid nu înseamnă că nu mai vorbeşte nimeni cu el.

582 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PNL, Alina Gorghiu: Sunt momente când apelez la expertiza domnului Blaga

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu: Sunt momente când apelez la expertiza domnului Blaga (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Foto Mediafax)

''Nu are domnul Blaga nicio audioconferinţă, singurele audioconferinţe pe care le ţin sunt ale mele, cu preşedinţii de filiale, dar nu vreau să vă ascund că sunt momente când apelez la expertiza domnului Blaga, pe diverse subiecte care ţin de campania electorală, de organizarea unor evenimente şi îl întreb lucruri pe care le cunoaşte de atâţia ani'', a spus preşedintele PNL, la Antena 3, întrebată dacă Vasile Blaga a participat la videoconferinţele partidului.

Alina Gorghiu a afirmat că cele două mitinguri regionale pe care PNL le organizează în weekend la Craiova şi la Iaşi sunt exemple de subiecte pe care le discută cu Vasile Blaga.

''Eu nu ştiu de ce ar fi o problemă? Să nu credeţi că domnul Blaga nu mai vorbeşte cu cei din partid. Faptul că există o diferenţă pe care lumea a sesizat-o şi anume că la noi, când un lider are probleme, respectă decalogul integrităţii şi renunţă la funcţie, la toate calităţile din partid, asta nu înseamnă că nu poţi să vorbeşti cu domnul respectiv'', a conchis ea.

Vasile Blaga a intervenit săptămâna trecută într-o teleconferinţă a PNL şi a încercat să mobilizeze partidul, reproşând proasta organizare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici