Preşedintele PSD nu este de acord cu un Guvern tehnocrat, condus de Maior: PSD nu va face această probă

Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că PSD nu va face „proba” unui Guvern tehnocrat, cu George Maior premier, aşa cum propune Norica Nicolai în spaţiul public. Liderul interimar al PSD a mai precizat că nu-l cunoaşte pe George Maior şi că doreşte un guvern de uniune naţională până la parlamentare.

1069 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD nu este de acord cu un Guvern tehnocrat, condus de Maior: PSD nu va face această probă

Marcel Ciolacu nu este de acord cu un Guvern tehnocrat, condus de Maior: PSD nu va face această probă

„Nu am avut plăcerea de a-l cunoaşte pe domnul Maior. Cu certitudine Partidul Social Democrat nu va face această probă. Ne-am dori pentru această perioadă până la alegerile parlamentare să fie un Guvern de uniune naţională pentru gestionarea problemelor românilor şi după alegeri să se contureze o majoritate”, a declarat preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sâmbătă.

Afirmaţia vine în contextul în care, potrivit unor informaţii vehiculate în spaţiul public, preşedintele consiliului naţional al ALDE, Norica Nicolai, susţine un guvern tehnocrat, al cărui ministru ar putea fi fostul şef al SIE George Maior, în cazul în care moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban ar trece în Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici