Preşedintele Senatului îşi doreşte să facă loc rugăciunii în Parlamentul României

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a spus, marţi, că va sprijini construirea primei capele dedicate rugăciunii în Parlament.

1210 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Senatului îşi doreşte să facă loc rugăciunii în Parlamentul României

Preşedintele Senatului îşi doreşte să facă loc rugăciunii în Parlamentul României

Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, marţi dimineaţă. El a spus că va sprijini construirea primei capele dedicate rugăciunii în Parlament.

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a promis acest lucru la reuniunea Mic Dejun cu Rugăciune (după modelul american consacrat încă din 1920) care are loc în Parlament.

La reuniune au mai participat ambasadori, reprezentanţii tuturor cultelor religioase, reprezentanţi ai societăţii civile, senatori şi deputaţi.

Nicolae Ciucă a declarat recent că în misiunile pe care le-a condus ca general în afara ţării a construit lăcaşe de rugăciune alături de camarazii săi „cu propriile mâini”.

Un asemenea lăcaş de cult din lemn, construit în Afganistan de Nicolae Ciucă şi echipa sa, a fost adus la Craiova şi este funcţional şi în prezent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici