Prim-vicepreşedintele PDL Bistriţa ar urma să fie numit în locul lui Andreica la MDRT

Prim-vicepreşedintele PDL Bistriţa Eugen Curteanu ar urma să fie numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), post rămas vacant după demisia lui Ioan Andreica, au declarat, marţi, surse politice.

87 afișări

Potrivit surselor citate, Eugen Curteanu a ajuns deja la Bucureşti, a stat de vorbă cu ministrul Elena Udrea, dar nu a primit încă numirea oficială în funcţie din partea premierului.

Potrivit surselor citate, Emil Boc va semna, cel mai probabil, numirea în cursul zilei de marţi.

Eugen Curteanu, care va împlini în luna octombrie 36 de ani, este consilier municipal PDL în Consiliul Local Bistriţa, unde este membru al Comisiei juridice şi de administraţie publică.

În partid el ocupă funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale Bistriţa a PDL.

De profesie jurist, Eugen Curteanu lucrează ca şi consilier juridic la Autoritatea Naţională de Reglementare a Serviciilor Comunitare (ANRSC).

El a fost susţinut de PDL să ocupe una din cele două funcţii de subprefect al judeţului, dar iniţial nu a putut fi numit fiindcă nu intrase în corpul funcţionarilor publici, iar apoi funcţia s-a desfiinţat.

Secretarul de stat Ioan Andreica de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a demisionat din funcţie, începând de luni, susţinând că nu a făcut-o de pe "o poziţie de război" cu ministrul Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici