Prima campanie de partid pentru votul uninominal începe de la PNL

Candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor, Alina Gorghiu, va împărţi locuitorilor sectorului 5 al Capitalei 10.000 de broşuri de informare privind votul uninominal, în cadrul primei campanii de acest fel făcute înaintea alegerilor generale din noiembrie.

15 afișări
Imaginea articolului Prima campanie de partid pentru votul uninominal începe de la PNL

Prima campanie de partid pentru votul uninominal începe de la PNL

"Azi începem prima campanie informativă care s-a desfăşurat vreodată în România, care are ca scop mobilizarea la vot a electoratului, în special a electoratului din sectorul 5. Mesajul principal al campaniei este acela că, în sfârşit, merită să mergem la vot. Este o broşură care cuprinde mesaje foarte simple", a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, Alina Gorghiu.

Ea a precizat că au fost realizate 10.000 de broşuri şi 10.000 de "ştampiluţe", care se numesc "ştampila probă de vot", costul total al campanieii fiind de aproximativ 15.000 lei. Mottoul acestei campanii este: "Ştampila, cel mai bun prieten al cetăţeanului".

Gorghiu le-a cerut colegilor din PNL, dar şi din alte partide, să înceapă campanii de informare cu privire la votul uninominal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici