Prima reacţie a unui participant la petrecerea din biroul lui Ludovic Orban: Servisem ceva atunci, o prăjitură

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a refuzat să facă declaraţii cu privire la fotografia în care apare alături de Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri, în timp ce se fumează şi se bea în biroul premierului, fără a se respecta măsurile de distanţare sau să fie purtate măşti.

1624 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a unui participant la petrecerea din biroul lui Ludovic Orban: Servisem ceva atunci, o prăjitură

Prima reacţie a unui participant la petrecerea din biroul lui Ludovic Orban: Servisem ceva atunci, o prăjitură

„Nu aş vrea să comentez această poză. A fost o poză făcută la ziua prim-ministrului, în 25. Nu vreau să comentez pe această poză”, a spus la Digi24 Virgil Popescu.

El a explicat de ce nu purta mască de protecţie.

„Am plătit inclusiv acea amendă pentru faptul că nu am purtat masca, evident masca o aveam în buzunar dar... servisem ceva atunci, o prăjitură”, a adăugat ministrul Economiei.

O poză în care premierul fumează, în biroul său, în care mai sunt şi alţi miniştri, a devenit virală. Ludovic Orban a precizat vineri seara, pentru MEDIAFAX, că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că, dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

Potrivit Guvernului, premierul a achitat sâmbătă, prin ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici