Prima voce critică din opoziţie: Multă minciună la Congresul PSD. Ar putea fi scenariul unei comedii de succes

Eugen Tomac a afirmat că a văzut multă minciună la Congresul de sâmbătă al PSD, social-democraţii uitând că realizările lor sunt zero spitale regionale, km de autostradă, şcoli şi grădiniţe noi construite. El a precizat că reuniunea ar putea fi „scenariul unei comedii de succes”.

2017 afișări
Imaginea articolului Prima voce critică din opoziţie: Multă minciună la Congresul PSD. Ar putea fi scenariul unei comedii de succes

Prima voce critică din opoziţie: Multă minciună la Congresul PSD. Ar putea fi scenariul unei comedii de succes

„Dăncilizarea PSD. Un congres necesar, după ce cel la care, în aceeaşi sală, în urmă cu câteva luni, Dragnea striga: vreţi să fiu Preşedintele vostru?! Acum este puţin ocupat cu lectura, iar urmaşii săi au decis noua cale de urmat. Aceeaşi, de fapt. Multă minciună, astăzi, la Congresul PSD. Un asemenea delir doar la guvernele chineze de prin exil mai auzi. Promisiuni peste promisiuni de parcă astăzi ar fi câştigat alegerile, uitând că sunt la guvernare din mai 2012”, a scris Eugen Tomac, sâmbătă, pe Facebook.

Acesta a precizat că PSD are zero realizări, însă a instuit pensii speciale pentru primari şi parlamentari.

„Uitând, de asemenea, că realizările lor sunt: 0 km de autostradă; 0 spitale regionale noi; 0 şcoli noi construite; 0 gradiniţe noi construite. În schimb, au instituit pensii speciale pentru parlamentari şi primari, un furt în toată regula din banul public. A fost un congres care, fără prea multe retuşuri, ar putea fi scenariul unei comedii de succes”, a mai spus Tomac.

Liderul PMP a completat că partea a doua a Congresului ar putea fi organizată chiar la discotecă, iar Eugen Teodorovici preşedinte şi Viorica Dăncilă premier ar face un tandem de senzaţie.

„Urmează partea a doua, care poate fi organizată chiar în discotecă. Teodorovici Preşedinte şi Dăncilă premier, un tandem care va face senzaţie! Ar putea fi comedie dacă n-ar fi, de fapt, dramă!”, a conchis Eugen Tomac.

Viorica Dăncilă a fost aleasă, sâmbătă, preşedinte al PSD, la Congresul extraordinar al partidului. De asemenea, Eugen Teodorovici a fost ales preşedinte executiv, iar Mihai Fifor, secretar general.

Ministrul de Finanţe şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale.

Taguri:
tomac,
congres,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici