Primăria Iaşi are în plan construirea unei săli polivalente de 81 de milioane de euro

Primăria Iaşi are în plan un proiect de investiţii de 400 mil. lei (81 mil. euro), ce urmează să fie finanţat de Compania Naţională de Investiţii (CNI), pentru construirea unei săli polivalente, pe un teren al municipalităţii aflat în vecinătatea viitorului Spital Regional de Urgenţă, notează zf.ro.

319 afișări
Imaginea articolului Primăria Iaşi are în plan construirea unei săli polivalente de 81 de milioane de euro

Sursa foto: Facebook/Mihai Chirica

Până în prezent primăria Iaşi a finalizat şi trimis Companiei Naţionale de Investiţii studiul de fezabilitate al proiectului, proiectul tehnic de execuţie, Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru amplasament (Moara de Vânt-Podgoria Copou), certificatul de urbanism, avizul de mediu, cel de la Autoritatea Aeronautică, autorizaţia de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Iaşi.

Odată cu completarea documentaţiei, urmează obţinerea finanţării printr-o decizie guvernamentală, organizarea licitaţiei şi demararea lucrărilor.

„Am semnat autorizaţia de construire pentru Sala Polivalentă <Regina Maria>. Contăm în continuare pe sprijinul Guvernului României pentru acest proiect, care va fi preluat şi finanţat de Compania Naţională de Investiţii”, a spus Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici