Primăria Sectorului 1 a semnat contractul cu Romprest. Clotilde Armand, despre suma la care s-au angajat autorităţile

  • Primăria Sectorului 1 a semnat, vineri seară, contractul cu Romprest.
  • „Fără frecvenţe fictive, fără facturi supraevaluate! Vom avem un Sector curat” - promite Clotilde Armand.
3817 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 1 a semnat contractul cu Romprest. Clotilde Armand, despre suma la care s-au angajat autorităţile

Sursa foto: Mediafaxfoto

În urmă cu câteva minute s-a semnat protocolul Primăriei Sectorului 1 cu Compania Romprest. Operatorul de salubritate a acceptat toate condiţiile noastre pentru care ne-am luptat în ultimele 10 luni. Fără frecvenţe fictive, fără facturi supraevaluate! Vom avem un Sector curat. Am redus frecvenţele inexistente, banii economisiţi se vor duce în investiţii. Suma pe care ne-am angajat să o plătim este de 13.5 milioane lei + 10.5 milioane lei + 25 milioane lei, adică 49 milioane lei pentru cinci luni”, declară primarul.

Cu această sumă autorităţile se vor încadra fără probleme în bugetul stabilit şi votat de Consiliul Local pentru salubrizare, inclusiv cu cheltuielile făcute în starea de alertă cu societatea Rebu.

Clotilde Armand a ataşat şi protocolul semnat.

Informaţia a fost confirmată şi de prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Acum a fost semnat la Prefectură un acord între Sectorul 1 şi firma de salubrizare, care se încadrează în bugetul disponibil şi asigură serviciile de salubrizare la un nivel optim. A fost dificil să ajungem aici, dar este important pentru noi ca interesul cetăţenilor să fie respectat. Urmează şi alte discuţii, mai sunt aspecte importante de stabilit şi clarificat, dar putem asigura cetăţenii de continuitatea serviciilor pe următoarea perioadă”, a fost mesajul prefectului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici