Primarii din Bihor ai PNL s-au strâns la sediul din Modrogan, nemulţumiţi de "lipsa de democraţie" din filială

Mai mulţi primari din Bihor s-au strâns la sediul PNL din Modrogan, nemulţumiţi de ''lipsa de democraţie'' din filiala condusă de secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

1174 afișări
Imaginea articolului Primarii din Bihor ai PNL s-au strâns la sediul din Modrogan, nemulţumiţi de "lipsa de democraţie" din filială

Primarii din Bihor ai PNL s-au strâns la sediul din Modrogan, nemulţumiţi de "lipsa de democraţie" din filială

Cei aproximativ 12 primari care s-au strâns la sediul PNL reclamă ''mâna de fier'' cu care Ilie Bolojan conduce filiala PNL Bihor şi ''lipsa de democraţie'', au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

Aceştia s-au plâns de modul în care sunt luate deciziile la nivelul filialei, legitimitatea BP judeţean interimar, precum şi procedul de selecţie a liberalilor bihoreni care şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile locale, potrivit sursei citate.

Mai exact, ei susţin că din cei 11 liberali care şi-au anunţat candidatura, Ilie Bolojan, susţinut de BP judeţean interimar, ar fi selectat ''în mod arbitrar '' cinci persoane, refuzând să supună la vot lista de 11 candidaţi.

Deputatul PNL de Bihor Lucia Varga nu se regăseşte în rândul celor cinci candidaţi pe care filiala îi va susţine pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie.

Ea şi-a dat demisia în cadrul şedinţei BPN PNL şi a cerut reluarea procesului de desemnare a candidaţilor care vor fi susţinuţi de organizaţia PNL Bihor, potrivit unor surse parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici