Primarul Capitalei: Dacă te cheamă Ludovic Orban şi te dai specialist în garduri şi şanţuri, ne merităm soarta

Primarul Gabriela Firea îl ironizează pe Ludovic Orban că se „dă specialist în garduri şi şanţuri” şi spune că aceste construcţii care delimitează linia de tramvai de banda de circulaţie vor fi păstrate, deoarece călătorii sunt mulţumiţi.

1424 afișări
Imaginea articolului Primarul Capitalei: Dacă te cheamă Ludovic Orban şi te dai specialist în garduri şi şanţuri, ne merităm soarta

„Dacă te cheamă Ludovic Orban şi te dai specialist în garduri şi şanţuri, ne merităm soarta”

„Dacă te cheamă Ludovic Orban şi ai o reputaţie şi insisti să te dai specialist în garduri şi şanţuri, eu zic ne merităm soarta. (...) În toate marile capitale europene există garduri de protecţie a liniei de tramvai. În toate studiile specialiştilor în mobilitate se relevă faptul că s-a injumătăţit timpul de a parcurge o călătorie din momentul în care linia de tramvai este protejată de un gard. Ştiu, nu este atât de frumos, nu este estetic, dar este necesar. Trebuie să facem lucruri utile”, a declarat Gabriela Firea la Parlament.

Toţi călătorii care folosesc tramvaiul sunt mulţumiţi de amplasarea acestor garduri, spune primarul general, deoarece aceştia ajung la destinaţie în 20 de minute, şi nu într-o oră ca până acum.

„Acest lucru trebuie menţinut chiar dacă îl deranjează pe premierul demis pentru incompetenţă”, a mai spus Firea.

Precizările vin după ce, sâmbătă, Ludovic Orban a criticat gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulaţie a maşinilor, explicând că ele nu fac altceva decât să încurce şi mai mult traficul din Capitală. Premierul a spus că aceste garduri trebuie scoase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici