Primii candidaţi la PMB pe buletinul de vot: Vedinaş, Orban, Diaconescu, Blaga

Primul candidat la Primăria Capitalei pe buletinul de vot va fi Verginia Vedinaş (PRM), urmată de Ludovic Orban (PNL), de Cristian Diaconescu (PSD) şi de Vasile Blaga (PDL), iar ultimul pe buletin este independentul Sorin Oprescu.

81 afișări
Imaginea articolului Primii candidaţi la PMB pe buletinul de vot: Vedinaş, Orban, Diaconescu, Blaga

Primii candidaţi la Primăria Capitalei pe buletinul de vot: Vedinaş, Orban, Diaconescu, Blaga (Imagine: Mediafax Foto)

Biroul Electoral Municipal (BEM) a stabilit, miercuri seară, prin tragere la sorţi, ordinea candidaţilor pe buletinul de vot.

Preşedintele BEM, Constantin Marino Marin, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ordinea candidaţilor la Primăria Capitalei este: Verginia Vedinaş (PRM), Ludovic Orban (PNL), Cristian Diaconescu (PSD), Vasile Blaga (PDL), Codrin Ştefănescu (PC), Mihaela Neagu (PNDC), Aurel Rădulescu (PPR), Gheorghe Ionicescu (Partidul Verde), Mariana Andrei (PRR), Lucia Stanciu (PAS), Daniel Fuciu (PNG-CD), Victor Dumitrescu (PER), Ioana Ion (PRE), Aurelian Pavelescu (PNŢCD), Dinu Gheorghe (PPPS), Cozmin Guşă (PIN), Dragoş Frumosu (UPPS), Adrian Vilău (UPSC) şi independentul Sorin Oprescu.

Conform lui Marino Marin, ordinea candidaţilor la Primăria Capitalei a fost stabilită în funcţie de tragerea la sorţi pentru ordinea partidelor pe buletinul de vot pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Astfel, s-a tras la sorţi ordinea pe buletinul de vot al formaţiunilor care candidează la CGMB, iar pentru candidaţii la Primărie nu s-a mai făcut o altă tragere la sorţi, ci s-a păstrat aceeaşi ordine cu cea a partidelor.

Ordinea formaţiunilor politice care candidează la CGMB pe buletinul de vot este următoarea: PRM, UDMR, PNL, PSD, PDL, PC, PNDC, PPR, Partidul Verde, PRR, PpP, PAS, PNG-CD, PER, PRE, PNŢCD, PPPS, Asociaţia Macedonenilor din România, PSR, PIN, UPPS, UPSC.

Tragerea la sorţi a ordinii candidaţilor pe buletinul de vot s-a făcut după completarea componenţei BEM cu reprezentanţii partidelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici