Promisiunile lui Rishi Sunak: Vom păstra cuvintele "tată "şi "mamă", vom monitoriza imigranţii ilegali,vom spori puterile poliţiei, un bărbat care şi-a schimbat sexul rămâne bărbat în baza de date şi vom pune capăt fenomenului "woke" pe plan cultural

Fostul cancelar al Fiscului, Rishi Sunak a criticat planurile de reducere a impozitelor ale rivalului său ca fiind "basme reconfortante".El a promis să "ofere reduceri de impozite care să stimuleze creşterea economică", dar să facă acest lucru "într-un mod responsabil" decât rivala sa, Liz Truss.

29400 afișări
Imaginea articolului Promisiunile lui Rishi Sunak: Vom păstra cuvintele  "tată "şi "mamă", vom monitoriza imigranţii ilegali,vom spori puterile poliţiei, un bărbat care şi-a schimbat sexul rămâne bărbat în baza de date şi vom pune capăt fenomenului "woke" pe plan cultural

Hepta

În timp ce se lupta să recupereze teren în faţa ministrului de Externe, el s-a angajat să elimine temporar TVA-ul la facturile de energie începând cu luna octombrie, în cazul în care plafonul de preţ va depăşi 3.000 de lire sterline, aşa cum se aşteaptă, economisind astfel aproximativ 160 de lire sterline pentru gospodării, cu un cost de aproximativ 4,3 miliarde de lire sterline pentru Trezorerie.

Şi, într-un ultim efort de a câştiga încrederea susţinătorilor partidului, Sunak a promis să elimine 4% din impozitul pe venit în următorii şapte ani.

Şi-a reiterat sprijinul pentru controversata politică de azil din Rwanda a guvernului, afirmând că va face "orice este necesar" pentru a o pune în funcţiune.

De asemenea, a dezvăluit un plan în 10 puncte care includ puteri sporite de reţinere, etichetare şi monitorizare a migranţilor ilegali.

El a promis că va oferi Parlamentului controlul asupra persoanelor care vin în Marea Britanie prin crearea unui plafon anual al numărului de refugiaţi acceptaţi în fiecare an, deşi acesta poate fi modificat în cazul unor urgenţe.

A promis un "manifest pentru drepturile femeilor", inclusiv că nu le va permite transexualilor care s-au născut cu sex masculin să concureze împotriva femeilor în competiţii sportive şi că va oferi îndrumări pentru şcoli cu privire la modul în care se predau problemele legate de identitatea sexuală.

De asemenea, a promis să revizuiască Legea privind egalitatea din 2010 pentru a pune capăt "corectitudinii politice"- fenomenul woke care a "pătruns în viaţa publică şi culturală".

El doreşte să păstreze cuvintele precum "doamnă", "domn", "tată "sau "mamă", şi că sexul unei persoane va fi stabilit legal doar după sexul biologic cu care s-a născut.

El a promis să protejeze libertatea de exprimare prin modificarea obligaţiei de egalitate în sectorul public care obligă instituţiile publice să ia în considerare discriminarea.

Acest lucru ar fi pentru a se asigura că organizaţiile "sunt deschise şi primitoare" faţă de persoanele cu opinii politice diferite şi viziuni religioase şi filozofice diferite.

El a votat pentru Brexit şi a promis să elimine sau să reformeze toate legile sau birocraţia UE care se află încă în vigoare până la următoarele alegeri generale şi să aibă recomandări iniţiale cu privire la rămânerea sau dispariţia fiecărei legi în termen de 100 de zile.

A declarat că infractorii care refuză să se prezinte la tribunal pentru a-şi afla sentinţa vor avea de executat pedepse mai lungi în spatele gratiilor.

Poliţia ar urma să primească ordin să ia măsuri mai dure pentru a combate "bandele de ademenitori", iar ofiţerii "trebuie să se concentreze pe deplin pe combaterea infracţiunilor reale în cartierele oamenilor, şi nu să se ocupe de glumele proaste de pe Twitter".

De asemenea, a promis să sporească puterile poliţiei în ceea ce priveşte combaterea comportamentului antisocial şi să ia măsuri împotriva graffiti-ului şi a deşeurilor.

În ce priveşte sistemul de sănătate, a promis că va aborda întârzierile din NHS, numind rezolvarea acestei probleme una dintre priorităţile sale principale.

El are planuri de extindere a reţelei de centre chirurgicale specializate şi a centrelor de diagnosticare comunitare pentru a elimina timpii de aşteptare de la un an la şase luni până în septembrie 2024 şi pentru a rezulta  scăderea numărului total de cazuri COVID până anul viitor.

S-a angajat să ajungă la zero emisii de carbon până în 2050 şi că va menţine interdicţia de a construi noi turbine eoliene pe uscat, dar doreşte să introducă un obiectiv legal pentru a face Marea Britanie sustenabilă din punct de vedere energetic până în 2045, prin supravegherea unei expansiuni a turbinelor pe apă.

A promis să îmbunătăţească stocul de locuinţe şi eficienţa energetică.

Doreşte să elimine normele UE pentru a ajuta investitorii să investească bani în active de infrastructură. De asemenea, a promis să reducă numărul de magazine goale de pe străzile principale din Marea Britanie  care împiedică transformarea rapidă a acestor proprietăţi în noi afaceri sau cafenele.

El va încerca să reducă reglementările privind pieţele agricole, să oblige autorităţile locale să evalueze valoarea socială atunci când iau în considerare amplasarea serviciilor publice şi să protejeze accesul la bancomate.

A declarat că susţine "revenirea" , ceea ce a provocat iniţial întrebări cu privire la faptul că doreşte să anuleze interdicţia impusă de laburişti în urmă cu mai bine de 20 de ani asupra noilor instituţii.

Cu toate acestea, se înţelege că susţine extinderea liceelor cu profil de limbi clasice  existente la nivel local.

A declarat că un al doilea referendum pentru independenţa Scoţiei este "GREŞIT,  în cel mai prost moment posibil".

Sursa : Evening Standard

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici