Propunere de organizare a alegerilor parţiale în iunie, discutată în CExN al PSD

CExN al PSD a discutat, la Sinaia, despre propunerea de organizare a alegerilor parţiale în municipiile, oraşele şi comunele rămase fără aleşi locali la începutul lunii iunie, respectiv pe 11 iunie, au precizat, joi, pentru MEDIAFAX, surse participante la şedinţă.

651 afișări
Imaginea articolului Propunere de organizare a alegerilor parţiale în iunie, discutată în CExN al PSD

Surse: Propunerea de organizare a alegerilor parţiale în iunie, discutată în CExN al PSD

Sursele citate au arătat că cele mai cunoscute municipii şi oraşe unde ar trebui să aibă loc alegeri parţiale sunt Craiova, Târgu Jiu şi Lupeni.

Aceleaşi surse au arătat că există 5 municipii şi 10 oraşe în această situaţie.

Pentru organizarea alegerilor parţiale este necesară emiterea unei Hotărâri de Guvern.

La CExN al PSD de la Sinaia a participat şi premierul Sorin Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici