Propunere de revocare a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, depusă în Parlament

Liberalii încep demersurile pentru revocarea Avocatului Poporului, Victor Ciorbea şi cer Birourilor Permanente să includă pe ordinea de zi a primei şedinţe comune acest punct, afirmând că Victor Ciorbea este "vasalul" PSD.

4554 afișări
Imaginea articolului Propunere de revocare a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, depusă în Parlament

Propunere de revocare a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, depusă în Parlament

"Noi vom solicita începerea procedurii de revocare (…) Paşii concreţi sunt solicitare pentru Birourile permanente reunite de a include pe ordinea de zi a primei şedinţe comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului şi sperăm cu votul majorităţii parlamentarilor prezenţi să fie revocat din funcţie domnul Victor Ciorbea", a mai spus deputatul Raluca Turcan.

Ea a menţionat lipsa de reacţie a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, în contextul ordonanţei care permitea migraţia politică a primarilor, "reacţia exagerată după câţiva ani de sancţionare a unei norme care interzice condamnaţilor să facă parte din guvern", dar şi modul public în care Victor Ciorbea răspunde solicitărilor şi aşteptărilor PSD "în dispreţ faţă de cetăţenii pe care ar trebui să îi reprezinte în raport cu instituţiile statului".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici