PSD a depus listele de candidaţi pentru Bucureşti

PSD a depus, joi seara, listele de candidaţi pentru Bucureşti, Ecaterina Andronescu fiind cea care deschide lista de la Senat, iar preşedintele TSD Gabriel Petrea ocupând primul loc pe lista de la Camera Deputaţilor.

475 afișări
Imaginea articolului PSD a depus listele de candidaţi pentru Bucureşti

PSD a depus listele de candidaţi pentru Bucureşti

''Am depus împreună cu organizaţia de Bucureşti şi cu doamna primar general listele de candiaţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. (…) Avem patru colegi care sunt candidaţi şi care provin din rândul societăţii civile. Avem o şefă de promoţie pe lista de la Bucureşti'', a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a afirmat că pe listele PSD se află 40% femei pe aceste liste, 40% tineri, iar peste 75% dintre candidaţi sunt noi.

''Am vrut şi am reuşit ca listele noastre să fie liste de candidaţi profesionalizate pentru a putea avea în comisiile de specialitate ale Parlamentului oameni foarte bine pregătiţi pentru că vrem să avem un mandat parlamentar în care să adoptăm legi care să nu fie modificate de foate multe ori ulterior pentru că au fost făcuet cu superficialitate'', a susţinut Dragnea.

El a făcut o trimitere ironică la preşedintele Klaus Iohannis.

''Câteva informaţii despre liste pentru că văd că este cineva care se plictiseşte şi vrea să aibă informaţii despre listele partidelor'', a adăugat liderul PSD.

"Am cerut colegilor din Departamentul Politică Internă listele care astăzi s-au depus. O să avem în câteva zile, 2-3 zile, listele şi atunci o să putem să ne dăm seama care partide au luat în serios mesajul meu şi care au avut impresia că nu contează", a declarat joi preşedintele Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici