PSD aduce noi acuzaţii la adresa guvernării liberale: Îngroapă economia cu un cinism maxim

  • Partidul Social Democrat aduce noi acuzaţii guvernării PNL.
  • PSD: ”PNL îngroapă economia şi nivelul de trai al românilor.”
  • PSD spune că sute de mii de agricultori ”sunt la pământ după ce, de trei luni nu au văzut vreun leu.”
164 afișări
Imaginea articolului PSD aduce noi acuzaţii la adresa guvernării liberale: Îngroapă economia cu un cinism maxim

Mediafax

Partidul Social Democrat aduce noi acuzaţii la adresa actualului Executiv şi arată că „PNL îngroapă economia şi nivelul de trai al românilor, dar cu un cinism maxim îi pune tot pe români să plătească înmormântarea”.

”Într-o singură lună, aproape 1.000 de firme locale au intrat în insolvenţă aşteptând zadarnic miliardele de euro promise de guvern. La fel şi la uzina ALRO, unde 20 mii de oameni sunt gata să rămână pe drumuri. PNL-iştii au timp de economie doar dacă le iese şi lor ceva din asta”, scrie PSD pe pagina de Facebook a partidului.

Conform sursei citate, alte sute de mii de agricultori „sunt la pământ după ce, de trei luni nu au văzut vreun leu, ci doar tone de promisiuni de la Cabinetul Orban. Liberalii le-au amânat plăţile până în septembrie: campania electorală e mai importantă decât cea agricolă!”.

”Fiscul face însă deja planul de execuţie pentru firmele ce au amânat plata taxelor din cauza pandemiei, precum HORECA. Asta e viziunea PNL despre ieşirea din criză: dăm bani din vorbe, luăm taxe şi din ciorbe”, conchide sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici