PSD Arad îl susţine pe Dragnea la şefia partidului: Suntem aproape de finalul luptei cu abuzurile

Organizaţia judeţeană PSD Arad a transmis, miercuri, pe Facebook, că îl susţine în continuare pe Liviu Dragnea, „preşedintele ales legitim de către toţi membrii partidului”, după publicarea scrisorii în care se solicită demisia liderului social-democrat.

333 afișări
Imaginea articolului PSD Arad îl susţine pe Dragnea la şefia partidului: Suntem aproape de finalul luptei cu abuzurile

PSD Arad îl susţine pe Dragnea la şefia partidului: Suntem aproape de finalul luptei cu abuzurile

„PSD Arad se pronunţă pentru stabilitate şi măsură în interiorul partidului şi concentrarea tuturor eforturilor pentru îndeplinirea obiectivelor naţionale cuprinse în Programul de Guvernare social-democrat. Sunt exact aspectele de care România are nevoie în momentul de faţă. Stabilitate, progres, reforme şi coerenţă legislativă. Acestea sunt aspiraţiile românilor şi vectorii noştri de accent, în contextul în care trebuie să recunoaştem că PSD are de partea sa o bună guvernare iar rezultatele economice şi îmbunătăţirea semnificativă a veniturilor populaţiei, ne confirmă acest lucru”, se arată într-un mesaj postat de PSD Arad pe Facebook.

Organizaţia judeţeană precizează că PSD este „anumite cercuri” sunt deranjate de faptul că partidul este proape de „finalul luptei cu abuzurile judiciare comise în trecutul apropiat de instituţii de forţă”.

„Suntem de asemenea aproape de finalul luptei cu abuzurile judiciare comise în trecutul apropiat de instituţii de forţă cunoscute. Sigur că aceste lucruri deranjează anumite cercuri iar PSD se confruntă de mai bine de un an şi jumătate cu atacuri politice şi judiciare care încearcă sa împiedice guvernarea. Cu toţii avem aceleaşi obiective iar munca, seriozitatea şi respectul pentru cetăţeni ne adună în jurul aceloraşi deziderate, stabilitatea şi progresul României. Prin urmare, mai mult decât oricând, unitatea partidului este vitală!”, se menţionează în poziţia exprimată pe Facebook de PSD Arad.

Organizaţia judeţeană conchide prin anunţul că-l susţine în continuare pe Liviu Dragnea la şefia formaţiunii.

„PSD Arad susţine actuala conducere a partidului, guvernul social-democrat, preşedintele ales legitim de către toţi membrii partidului şi ne vom pronunţa ca atare în cadrul Comitetului Executiv Naţional de vineri”, conchide organizaţia social-democrată.

Partidul Social Democrat se reuneşte vineri, 21 septembrie, de la ora 12.30, într-o şedinţă de Comitet Executiv Naţional.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu a citit întreaga scrisoare a nemulţumiţilor din PSD, dar din câte a înţeles a reieşit că se cere ca PSD să se alinieze cu Iohannis, Opoziţia şi SPP:

"Din cât am citit am înţeles care este cea mai mare supărare din acea scrisoare - să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA şi cu partidele de Opoziţie. Eu, ca preşedinte, nu pot să duc şui nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituţii care nu trebuie să se implice într-un guvern politic. În rest, la CEx o să vorbesc suficient de bine, de mult şi de apăsat", a spus liderul PSD.

Întrebat dacă îşi dă demisia, Dragnea a răspuns: "Am zis că vorbim după (n.r.: şedinţa CEx)".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici