PSD cere anularea alegerilor din Sectorul 6. Gabriel Mutu, fostul primal sector 6: În toate secţiile de vot din Sectorul 6 s-au comis ilegalităţi

  • Preşedintele PSD Sector 6, Gabriel Mutu, candidatul formaţiunii pentru încă un mandat, cere Biroului Electoral anularea alegerilor din acest sector, susţinând că a constatat „fapte de natură frauduloasă”.
  • Potrivit datelor parţiale, candidatul PNL Ciprian Ciucu are cele mai multe voturi.
8427 afișări
Imaginea articolului PSD cere anularea alegerilor din Sectorul 6. Gabriel Mutu, fostul primal sector 6: În toate secţiile de vot din Sectorul 6 s-au comis ilegalităţi

PSD cere anularea alegerilor din Sectorul 6

„Sesizare cu privire la rezultatul alegerilor locale din Sectorul 6, Bucureşti, ca fiind nereal, şi pe cale de consecinţă, vă solicit respectuos analizarea situaţiei cu consecinţa anulării alegerilor din Biroul Electoral de Circumscripţie Nr. 6, întrucât am constatat până la acest moment fapte de natură frauduloasă în secţii de vot”, se arată în documentul semnat de Gabriel Mutu.

Gabriel Mutu arată că, după ce s-a făcut numărătoarea paralelă a proceselor verbale aduse de către delegaţii PSD din secţiile de vot şi după compararea rezultatelor cu cele oficiale publicate pe siteul AEP, a constatat o serie de neconcordanţe grave, care sunt de natură a influenţa rezultatul alegerilor la nivel de sector.

„Observăm că există bănuiala legitimă că în toate secţiile de vot din Sectorul 6 s-au comis ilegalităţi”, se arată în sesizarea social-democraţilor.

Potrivit datelor parţiale, candidatul PNL Ciprian Ciucu are cele mai multe voturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici