PSD Cluj-Napoca a strâns 15.000 de semnături pentru lista PE, cu 5.000 mai mult decât stabilise

PSD Cluj-Napoca a strâns, până sâmbătă, 15.000 de semnături pentru lista Alianţei PSD+PC la alegerile europarlamentare, cu cinci mii mai multe decât stabilise iniţial, a declarat corespondentului MEDIAFAX preşedintele filialei, Remus Lăpuşan.

11 afișări

Lăpuşan a afirmat că acţiunea de strângere a semnăturilor a fost "un test” pentru organizaţia municipală, care a fost trecut.

"Am adunat până sâmbătă, termenul limită, 15.000 de semnături pentru lista PSD+PC a candidaţilor la Parlamentul European. A fost un test al organizaţiei pe care l-am trecut, în condiţiile în care am strâns cu cinci mii de semnături mai multe dect ne-am propus", a spus Lăpuşan.

Liderul PSD Cluj-Napoca a mai spus că la acţiune s-a colaborat foarte bine şi cu colegii din PC.

Social-democraţii clujeni au propus pentru lista PSD+PC candidaturile vicepreşedintelui filialei judeţene, ministrul Vasile Puşcaş, şeful Departamentului de Afaceri Europene, şi a prim-vicepreşedintelui PSD Turda, Ucu Faur.

Puşcaş a anunţat că la începutul săptămânii viitoare va da un răspuns privind acceptarea sau neacceptarea candidaturii sale pentru PE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici