PSD: Conform propriilor standarde, Dan Barna a intrat în categoria penalilor în funcţii publice

Conform propriilor standarde, de Dan Barna a intrat oficial în categoria penalilor în funcţii publice şi are obligaţia de a-şi da demisia din funcţia de vicepremier, afirmă PSD, după ce DLAF a precizat că este în curs de investigare proiectul în care este implicată firma sa de consultanţă.

695 afișări
Imaginea articolului PSD: Conform propriilor standarde, Dan Barna a intrat în categoria penalilor în funcţii publice

PSD: Conform propriilor standarde, Dan Barna a intrat în categoria penalilor în funcţii publice

„Conform propriilor standarde, de astăzi Dan Barna a intrat oficial în categoria penalilor în funcţii publice. Prin urmare, tot conform propriilor standarde, astăzi Dan Barna are obligaţia de a-şi da demisia din funcţia de vicepremier. Fiecare zi în funcţia publică deţinută de penalul Dan Barna dovedeşte că #farapenaliinfunctiipublice a fost doar o minciună electorală pentru a fura voturile românilor”, transmit pe Facebook social-democraţii.

Inspectorii de la Departamentul de Luptă Anti-Fraudă arată că în cazul proiectului „Biblioteca bunelor practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural” (POSDRU/135/5.2/S/125782 – cod SMIS 51031), având ca beneficiar S.C. Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG SRL, firmă deţinută de Dan Barna, verificările sunt în curs.

Până în acest moment nu am nicio informaţie oficială de la DLAF privind implicarea mea în vreo notă de constatare care să fie trimisă la DNA, a reacţionat Dan Barna, lider USR PLUS.

CITEŞTE AICI Scandalul Barna: DNA anunţă că sesizările DLAF sunt în procedură de înregistrare, nu sunt suspecţi sau inculpaţi, iar un alt dosar penal este de 2 ani ţinut „in rem”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici