PSD, despre un sondaj USR legat de Rafila: V-a bătut prof. Rafila din primul tur

PSD îi acuză pe liderii USR că au lansat un sondaj online despre activitatea lui Alexandru Rafila, însă l-au retras după ce rezultatele au fost favorabile ministrului Sănătăţii.

1321 afișări
Imaginea articolului PSD, despre un sondaj USR legat de Rafila: V-a bătut prof. Rafila din primul tur

PSD, despre un sondaj USR legat de Rafila: V-a bătut prof. Rafila din primul tur

„USR ZERO – v-a bătut prof. Rafila din primul tur! După 24 de ore de la marele sondaj on-line lansat de USR, rezultatele arată clar că românii îl susţin pe ministrul Rafila şi măsurile luate de acesta. Românii ştiu să facă diferenţa între cei care iau măsuri pentru oameni şi cei care şi-au bătut joc un an de zile de sistemul de sănătate”, anunţă PSD.

Conform social-democraţilor, ceea ce este „extrem de grav” însă e faptul că USR, cu ai săi „apostoli ai corectitudinii”, plătesc „reclamă mincinoasă din bani publici pentru a-l discredita pe ministrul Alexandru Rafila”.

„PS: Cioloş, pune-ţi masca! Ar fi un gest de minim bun-simţ înainte de a mai critica măsurile sanitare! PS2: E timpul să leşine din nou serverele pe partea de sondaj”, postează PSD.

Potrivit imaginilor postate de social-democraţi, la întrebarea „ce notă i-aţi da lui Alexandru Rafila”, 53% dintre cei chestionaţi au răspund „foarte bun”.

Sondajul online nu apare pe pagina oficială a USR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici