PSD intenţionează să lanseze în dezbatere, pe 11 iulie, oferta de guvernare

PSD intenţionează să lanseze în dezbatere publică oferta de guvernare, la Consiului Naţional care va avea loc în 11 iulie, a anunţat, vineri, liderul formaţiunii, Mircea Geoană.

25 afișări
Imaginea articolului PSD intenţionează să lanseze în dezbatere, pe 11 iulie, oferta de guvernare

PSD intenţionează să lanseze în dezbatere, pe 11 iulie, oferta de guvernare (Imagine: Mediafax Foto)

El a afirmat că la Consiliul Naţional din 11 iulie, care se va desfăşura în comun cu structura similară a PC, se vor lansa în dezbatere internă şi publică "axele de forţă" ale ofertei de guvernare.

Geoană a spus, după o întâlnire a departamentelor de specialitate ale PSD la care au participat şi lideri PC, că Alianţa PSD+PC va propune un program de guvernare pentru patru ani, în care să menţină un ritm de 6% al creşterii economice şi o inflaţie redusă şi să păstreze perspectivele aderării României la moneda Euro în 2014.

Liderul PSD a mai afirmat că programul de guvernare va fi "o revoluţie" a serviciilor publice de educaţie şi sănătate şi va propune în premieră un buget multianual.

"Va fi un program viu, nu unul birocratic", a adăugat el.

Departamentele PSD, coordonate de liderul formaţiunii, Mircea Geoană, şi de preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, s-au reunit vineri, cu participarea unor specialişti ai PC, pentru o primă discuţie privind programul de guvernare.

Din partea PC au participat la discuţii Codruţ Şereş, Sergiu Andon, Silvia Ciornei, Irinel Popescu şi Rodica Stănoiu.

Şereş a precizat, la finalul discuţiilor, că PC va nominaliza şi alte persoane care să participe, prin colective comune cu cele ale PSD, la şedinţele departamentelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici