PSD nu se mai prezintă la negocierile între staff-urile de campanie pentru dezbateri

Reprezentanţii PSD au decis să nu se mai prezinte la nicio negociere între staff-urile de campanie privind organizarea vreunei dezbateri între candidaţi, apreciind că aceste discuţii nu duc la niciun rezultat, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

12 afișări
Imaginea articolului PSD nu se mai prezintă la negocierile între staff-urile de campanie pentru dezbateri

PSD nu se mai prezintă la negocierile între staff-urile de campanie pentru dezbateri (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, PSD a luat această decizie deoarece consideră că negocierile între staff-uri privind organizarea de dezbateri nu au niciun rezultat, aşa cum s-a văzut miercuri, şi, prin urmare, nu sunt decât "o pierdere de timp".

Social-democraţii aşteaptă invitaţiile oficiale ale televiziunilor pentru eventuale dezbateri, iar candidatul partidului, Mircea Geoană, va participa la acestea, au mai declarat aceleaşi surse.

Consultările dintre staff-urile de campanie ale principalilor candidaţi la Preşedinţie se reiau, joi, începând cu ora 12.00, la Palatul Parlamentului, pe tema organizării unei dezbateri electorale care să aibă loc vineri, în ultima zi a campaniei pentru turul întâi al alegerilor.

Potrivit unor surse din staff-urile de campanie, discuţiile de joi vizează organizarea unei noi dezbateri televizate, vineri, în format cu primii trei candidaţi, conform sonsajelor de opinie, respective Traian Băsescu, Mircea Geoană şi Crin Antonescu.

Staff-urile de campanie urmează să stabilească modul în care se va desfăşura această dezbatere, respectiv locul, moderatorii şi programul după care va avea loc confruntarea.

Negocierile între echipele de campanie se reiau joi, după ce dezbaterea care urma să aibă loc miercuri seară, la TVR, a fost anulată, organizatorii anunţând că 4 dintre cei 7 invitaţi au refuzat să se prezinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici