PSD sabotează lansarea de carte a preşedintelui. Partidul a înregistrat domeniul web destinat cărţii lui Iohannis

Domeniul site-ului tuestieu.ro a fost înregistrat, luni, de către PSD, în urma anunţului preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la lansarea cărţii EU.RO, ce urmează să fie disponibilă pe 17 aprilie. Klaus Iohannis a publicat, luni, o imagine a cărţii sale, pe Facebook, cu mesajul ”Tu Eşti EU.RO”.

5451 afișări
Imaginea articolului PSD sabotează lansarea de carte a preşedintelui. Partidul a înregistrat domeniul web destinat cărţii lui Iohannis

PSD, sabotaj la adresa preşedintelui. Partidul a înregistrat domeniul web destinat cărţii lui Iohannis

Potrivit Registrului de domenii ROTLD, domeniul tuestieu.ro a fost înregistrat de Partidul Social Democrat, cu sediul pe bulevardul Kiseleff, nr. 10, Bucureşti. Termenul de expirare a domeniului înregistrat de PSD este 07.04.2022.

Klaus Iohannis, preşedintele României, publică a treia carte, despre Uniunea Europeană, volumul "EU.RO - un dialog deschis despre Europa" fiind anunţat de Editura Curtea Veche, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Volumul este prezentat ca un ghid ce realizează sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent.

"EU.RO. Un dialog deschis despre Europa" este, potrivit editorilor, "o invitaţie la dezbatere, la analiză şi cunoaştere, astfel încât să le ofere cititorilor informaţii de care au nevoie pentru a deveni cetăţeni europeni implicaţi, alături de instrumente care să le contureze o poziţie articulată faţă de Uniune şi faţă de viitorul ei".

Cartea prezintă ce anume implică pentru România apartenenţa la proiectul comunitar. Volumul va putea fi rezervat cu autograf pe curteaveche.ro în perioada 8 - 16 aprilie.

Preţul noului volum semnat de Klaus Iohannis este de 59 de lei.

Klaus Iohannis a mai publicat volumele "Pas cu pas" (2014) şi "Primul pas" (2015)

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici