PSD şedinţă pentru PNL: Fără Cîţu! Grindeanu: "E un lucru de la care nu facem rabat”

Florin Cîţu nu poate fi premierul unui guvern care are în componenţă PSD, spune prim-vicepreşedintele social-democraţilor Sorin Grindeanu: „PSD consideră că etapa Florin Cîţu premier a fost depăşită de ceva vreme”.

891 afișări
Imaginea articolului PSD şedinţă pentru PNL: Fără Cîţu! Grindeanu: "E un lucru de la care nu facem rabat”

PSD centinţă pentru PNL: Fără Cîţu! Grindeanu: "E un lucru de la care nu facem rabat”

„Noi am iniţiat şi am votat o moţiune de cenzură prin care Florin Cîţu a plecat din funcţia de premier. E un lucru de la care nu facem rabat”, afirmă prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu.

El spune că Florin Cîţu nu poate fi premierul unui guvern care are în componenţă PSD.

„Noi am sancţionat deja capacitatea dlui Cîţu de a conduce un guvern prin demiterea sa prin moţiunea de cenzură. PSD consideră că etapa Florin Cîţu premier a fost depăşită de ceva vreme”, conchide social-democratul.

Florin Cîţu a spus luni dimineaţă că decizia PNL este în continuare ca propunerea partidului pentru funcţia de prim-ministru să fie preşedintele formaţiunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici