PSD şi PNL, o nouă amânare în stabilirea candidatului/candidaţilor pentru Primăria Capitalei

PSD şi PNL nu au ajuns la un acord, nici joi seara, în privinţa candidatului sau a candidaţilor pentru Primăria Capitalei.

321 afișări
Imaginea articolului PSD şi PNL, o nouă amânare în stabilirea candidatului/candidaţilor pentru Primăria Capitalei

PSD şi PNL, o nouă amânare în stabilirea candidatului/candidaţilor pentru Primăria Capitalei

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX, că în ce priveşte Primăria Capitalei, nu există un consens nici după şedinţa de joi seară a coaliţiei.

Cele două formaţiuni politice vor participa împreună la alegerile din cele 6 sectoare, spun sursele citate.

Deocamdată, nu se cunoaşte soarta candidaţilor la sectoarele 1, 2 şi 5.

Robert Negoiţă (sectorul 3), Daniel Băluţă (sectorul 4) şi Ciprian Ciucu (sectorul 6) vor fi susţinuţi de ambele partide.

Coaliţia a avut, joi seară, o nouă şedinţă, în urma căreia PSD şi PNL urmau să stabilească dacă merg sau nu cu acelaşi candidat la Primăria Capitalei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici