PSD vrea un prag de salariu pentru voucherele de vacanţă. Care este salariul de la care bugetarii nu vor mai primi acest beneficiu

PSD insistă pentru menţinerea voucherelor de vacanţă şi arată că acestea şi-au dovedit utilitatea economică în ultimii ani. Partidul propune ca acestea să fie acordate doar bugetarilor cu un salariu net mai mic de 8.000 de lei.

1875 afișări
Imaginea articolului PSD vrea un prag de salariu pentru voucherele de vacanţă. Care este salariul de la care bugetarii nu vor mai primi acest beneficiu

PSD vrea un prag de salariu pentru voucherele de vacanţă. Care este salariul de la care bugetarii nu vor mai primi acest beneficiu

Potrivit unui comunicat al PSD, reforma fiscal-bugetară este absolut necesară şi se va face, dar nu cu preţul sacrificării lucrurilor bune care şi-au probat utilitatea în timp.

„Voucherele de vacanţă continuă să reprezinte un serios şi necesar instrument de sprijin, nu doar pentru industria turismului naţional, ci şi de ordin social. Trebui acordare în continuare, însă, nu oricum şi nu oricui! Soluţia justă, pe care PSD o susţine este ca voucherele de vacanţă să fie acordate, în actualul format (deci, nu sub formă de bani), doar acelor bugetari care au un salariu lunar mai mic de 8000 de lei net, lunar”, se arată în comunicat.

PSD solicită tuturor celor care s-au pronunţat public pentru suspendarea acordării voucherelor de vacanţă înainte de o decizie oficială să se manifeste cu discernământ şi responsabilitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici